Kaart -> De Goorn

Ansichtkaart informatie

Bungalow (Jacob Bakkerstraat 2)

Meer foto's en informatie
Uitgever:particuliere foto c
Buurt:De Goorn
Jaartal foto 1:1962
Jaartal foto 2:2017
Foto 1Foto 2
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Tekst: Op deze foto uit 1962 zien we de kort tevoren door de familie Smits gebouwde bungalow aan de Jacob Bakkerstraat, vlak bij de brug, waarvan we op de voorgrond de leuning zien. Later kwam de famlie Leeflang hier wonen, die de bungalow fors heeft uitgebouwd. De foto is aangeleverd door Nel Bakker-Smits.
 
Reacties:
Naam:Nico Koning
Datum:07 Oct 2018
Bericht:Daarnaast werden seniorenwoningen gebouwd. Daar zouden mijn ouders in komen wonen. Ik had het huis van mijn ouders gekocht zodat ik kon trouwen. Maar op het laatste moment werd de woning toegewezen aan Juffrouw Stipdonk. Zij kwam lesgeven aan de huishoudschool en moest een woning hebben en kreeg voorrang op mijn ouders. Gelukkig konden wij een boerderij huren op Berkhout zodat we toch konden trouwen. Na 18 maanden konden mijn ouders toch in zo'n huisje.

Naam:Lia Molenaar-Roet
Datum:06 Feb 2022
Bericht:Ik weet ook dat het dak er een keer is afgewaaid door een storm waardoor veel spullen op straat kwamen.

Naam:Anneke Weel-Kaarsemaker
Datum:25 Mar 2023
Bericht:In november 2020 hebben Anneke Weel - Kaarsenmaker en Maarten Weel deze woning gekocht van mevrouw Leeflang. Na een flinke verbouwing zijn wij op 1 maart 2021 in de woning gaan wonen! De tuin rondom het huis hebben wij in de maanden daarna geheel opnieuw ingericht.
U kunt door middel van het formulier hieronder een bericht op de website plaatsen. Dit bericht zal direct voor alle bezoekers zichtbaar zijn.
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en komt dus niet zichtbaar op de website.
Uw reactie op deze kaart: