Kaart -> Kerkebuurt

Ansichtkaart informatie

Ringsteken (huisnummer 183)

Meer foto's en informatie
Uitgever:Onbekend v
Buurt:Kerkebuurt
Jaartal foto 1:1913
Jaartal foto 2:2013
Foto 1Foto 2
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Tekst: Deze foto is gemaakt op 31 augustus 1913. Ter ere van het 15-jarig ambtsjubileum van koningin Wilhelmina werd er o.a. ringsteken georganiseerd.
De rechter boerderij (laatst in eigendom bij de fam. Kuijper) stond naast de pastorie. Deze werd gesloopt omstreeks 1970. Hier staan nu twee vrijstaande huizen welke bewoond worden door de families Zonneveld en Bitter. Het linker huis is momenteel een bouwval en werd het laatst bewoond door Wim Schuts.
 
Reacties:
U kunt door middel van het formulier hieronder een bericht op de website plaatsen. Dit bericht zal direct voor alle bezoekers leesbaar zijn.
Naam:Hilda Kuijper
Datum:08 Mar 2022
Bericht:Tussen de pastorie en de boerderij stond nog het huis van mijn oma, Aaltje Kuijper-Wissekerke, Kerkebuurt 180. De boerderij die naast het woonhuis stond, werd in die tijd gebruikt als bedrijfspand voor de bloembollen, aardappels, etc. Na de sloop van de boerderij werden naast het huis van mijn oma 2 vrijstaande huizen gebouwd. In het rechterdeel van de boerderij woonde vroeger de familie Jaap en IJtje Vorst.
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en komt dus niet zichtbaar op de website.
Uw reactie op deze kaart: