Kaart -> Westeinde

Ansichtkaart informatie

Westeinde 305

Meer foto's en informatie
Uitgever:foto van Vera Heddes k
Buurt:Westeinde
Jaartal foto 1:ong 1960
Jaartal foto 2:2009
Foto 1Foto 2
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik op de afbeelding om deze te vergrotenKlik op de afbeelding om deze te vergroten
Tekst: Toen Kees Heddes trouwde kwam hij in deze woning te wonen.
 
Reacties:
U kunt door middel van het formulier hieronder een bericht op de website plaatsen. Dit bericht zal direct voor alle bezoekers leesbaar zijn.
Naam:Jan Blokker Vzn.
Datum:23 Dec 2010
Bericht:In mijn jeugd stond hier een heel ander huis en daar woonde Piet Molenaar met vrouw Guurtje en zoon Dirk. Piet Molenaar had een bodedienst op Hoorn, die later is overgenomen door Dirk Bobeldijk en die woonde in het huis wat links net zichtbaar is. Het huis wat u rechts voor een klein stuk ziet, werd, ook in mijn jeugd, bewoond door Bertus Pronk en Anne Steur. Van de kinderen weet ik nog een paar namen: Martha, Louw en Jaap. Maar er waren er nog wel een paar! Prima mensen! Ook heeft daar m.i. nog een familie Leeuw gewoond.

Naam:Piet Bakker
Datum:07 Nov 2012
Bericht:Het huis dat rechts te zien is, is het huis van Theo Pronk, het ouderlijk huis van Theo Pronks ouders, Bertus en Anne waren toendertijd overleden. In mijn jeugdjaren, toen ik nog bij het gilde zat, hebben we allemaal met elkaar nog geholpen bij het fundament opzetten enzo. Het ouderlijke huis was dus gesloopt en er kwam iets nieuws. Ik woonde er schuin tegenover: Westeinde 302, naast Lauw Stam, die woonde precies tegenover de Fam. Pronk. Die Boerderij ging in vlammen op eind 1969 ,1970 ??? Een zoon Benny is later ook overleden.
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en komt dus niet zichtbaar op de website.
Uw reactie op deze kaart: